3.5.13

MARK OWEN KEHASTUS UUES MUUSIKAVIDEOS ASTRONAUDIKS

Briti bändi Take That laulja Mark Owen (41) on avaldanud muusikavideo laulule "Stars", mis on esimene singel tema 10. juunil ilmuvalt sooloalbumilt "The Art Of Doing Nothing":



Oweni kaks eelmist sooloalbumit Suurbritannias erilist edu ei saavutanud. 1997. aastal avaldatud "Green Man" debüteeris 33. positsioonil ning 2003. aasta "In Your Own Time" 59-ndal (tõsi, hiljem jõudis see ära käia ka 26. kohal). 

Kui Take Thatist juba juttu tuli, siis selle kuulsaim liige Robbie Williams filmis koos räppar Dizzee Rascaliga hiljuti Londonis video laulule "Goin` Crazy", mille ilmumist tuleb oodata 17. juunini.

MARIAH CAREY AVALDAS SINGLI "#BEAUTIFUL" KUJUNDUSE

Mariah Carey (43) on avaldanud oma järgmise singli kujunduse.


Lauljatar on uue loo "#Beautiful" jaoks teinud koostööd 27-aastase Miguel`iga ja see jõuab Ameerikas müügile esmaspäeval, 6. mail:



Carey uus album, mille nime pole veel avalikustatud, peaks ilmuma sellel suvel. Tema eelmine, 2009. aasta plaat "Memoirs of an Imperfect Angel" jõudis USA-s kolmandale kohale.

Vaata loo "#Beautiful" muusikavideo teaserit:



2.5.13

PÕHJA-TALLINN SALVESTAB TÄNA ESIMESE SINGLI UUE SOLISTIGA

Alles eile valisid Põhja-Tallinna liikmed omale uue naissolisti (kelleks osutus Viljandis elav ning Tartus riigiteadust õppiv 20-aastane Kerli Kivilaan) kuid täna õhtul ollakse juba stuudios uut singlit lindistamas ja homme toimub esinemine Rock Cafe`s.


Uus singel "Kuula mind ära" on Kerli sõnul "natuke teistsugune" kui Põhja-Tallinna varasem looming: "Funky ja rütmikas, midagi väga minu maitsele," kommenteeris ta Raadio 2 saatele "Siin me oleme".

Täna hommikul kuulas ta veel üle bändi esimese albumi "Per Aspera Ad Astra", mille sõnad on tal juba kõik peas.

Küsimusele miks just Kerli bändi valiti, vastas räppar Jaanus Saks aka Wild Disease: "Kerli laulis väga puhtalt kõik ära. See oli väga ilus. Ta laulis etteantud osa täpselt nii nagu peab- ei hakanud üle pingutama."

Homme, 3. mail esineb Põhja-Tallinn oma uue solistiga Tallinnas Rock Cafe`s, esitusele tuleb täispikk kava ja loomulikult kuuleb ka uut lugu.

MICHAEL BUBLE NELJAS #1 ALBUM USA-S

Nagu arvata võis, teenis Kanada laulja Michael Bublé Billboard 200 tabelis oma neljanda #1 albumi. Tema "To Be Loved" müüs esimesel müüginädalal Ameerikas 195 000 koopiat.


Bublé eelmine album, 2011. aasta "Christmas" alustas kolmandalt kohalt (141 000) kuid tõusis neli nädalat hiljem viieks korraks esikohale.

Teiselt positsioonilt leiame r`n`b-laulja Fantasia, 2004. aasta telesaate "American Idol" võitja, kelle "Side Effects of You" vastu tundis huvi 91 000 muusikasõpra.

Justin Timberlake`i plaat "The 20/20 Experience" hoiab kolmandat nädalat järjest kinni kolmandast kohast, müües seekord 74 000 koopiat.

USA albumitabel Billboard 200:

1 (UUS) Michael Bublé "To Be Loved" (195 000)
2 (UUS) Fantasia "Side Effects of You" (91 000)
3 (3) Justin Timberlake "The 20/20 Experience" (74 000)
4 (UUS) Phoenix "Bankrupt!" (50 000)
5 (1) Fall Out Boy "Save Rock and Roll" (36 000)
6 (4) Blake Shelton "Based on a True Story" (36 000)
7 (UUS) Rob Zombie "Venomous Rat Regeneration Vendor" (34 000)
8 (2) Kid Cudi "Indicud" (32 000)
9 (UUS) will.i.am "#willpower" (29 000)
10 (10) P!nk "The Truth About Love" (29 000)


USA singlitabelis on kolmandat nädalat esikohal P!nki ja Nate Ruessi duett "Just Give Me a Reason". Värskeimad uudised P!nki kohta pajatavad et: a) tema järgmine singel on samuti duett, seekord inglanna Lily Alleniga (pala nimeks "True Love") ja b) et 2000. aastal oli lauljatarisse armunud poistebändi NSYNC liige Joey Fatona.

Muutusi pole ka tabeli teisel kohal - seal on endiselt Macklemore`i, Ryan Lewise ning Ray Daltoni "Can`t Hold Us". Kolmandale positsioonile on tõusnud Rihanna koostöö Mikky Ekkoga - "Stay".

USA singlitabel Billboard Hot 100:

1 (1) P!nk Feat. Nate Ruess "Just Give Me a Reason"
2 (2) Macklemore & Ryan Lewis Feat. Ray Dalton "Can`t Hold Us"
3 (6) Rihanna Feat. Mikky Ekko "Stay"
4 (3) Macklemore & Ryan Lewis Feat. Wanz The Heist "Thrift Shop"
5 (7) Justin Timberlake "Mirrors" 
6 (4) Bruno Mars "When I Was Your Man"
7 (8) Justin Timberlake Feat. Jay-Z "Suit & Tie"
8 (9) Pitbull Feat. Christina Aguilera "Feel This Moment"
9 (13) Icona Pop Feat. Charli XCX Iconic "I Love It"
10 (12) Imagine Dragons "Radioactive"


SURI AMEERIKA HIP-HOPDUO KRIS KROSS LIIGE CHRIS KELLY

Chris Kelly, kes saavutas kuulsuse Ameerika hip-hopduos Kris Kross, suri kolmapäeval (1. mail) 34-aastasena. 


Telekanali CNN teatel lahkus hip-hopistaar meie seast Atlanta haiglas peale seda kui ta leiti teadvusetuna oma kodust. 

Surma põhjus on hetkel veel teadmata (arvatakse, et narkootikumide ülemanustamine), lahkamine peaks toimuma täna (2. mail).

Kelly - kes esines artistinime Mac Daddy all - vallutas koos Chris Smith`i (ehk Daddy Mac`iga) räpimaailma 1992. aastal debüütsingliga "Jump", mis püsis Ameerika singlitabeli tipus kaheksa nädalat.

Kris Kros`ilt ilmus kolm albumilt: "Totally Krossed Out" (1992, USA-s kaks nädalat esikohal), "Da Bomb" (1993) ja "Young, Rich & Dangerous" (1996). Duo viimane esinemine toimus kõigest paar kuud tagasi - selle aasta veebruaris plaadifirma So So Def Recordings 20. sünnipäevapeol.




VIDEO: MIKA "POPULAR SONG"

Liibanoni juurtega Inglismaa poplaulja Mika (29), kes hiljuti teatas, et on uuel hooajal telesaate "X Factor" kohtunik Itaalias, avaldas muusikavideo laulule "Popular Song". Loos teeb kaasa Ariana Grande (19):




PILTUUDIS: HURTSI LAULJA TOIBUB SILMATRAUMAST

Eestiski ülipopulaarse Briti bändi Hurts laulja Theo Hutchcraft (26) avaldas äsja Instagramis foto, millelt on veel näha jälgi tema traumast muusikavideo võtetelt:



Nimelt filmis Hurts kaks kuud tagasi Hispaanias muusikavideot laulule "Blind" kui juhtus järgmine õnnetus: Theo kukkus trepist alla vastu raudväravat. Arst ütles talle, et silmast ilma jäämine oli mehel vaid poole sentimeetri kaugusel.

Laulja sõnul lisas see vahejuhtum videosse draamat juurde ja õnnetust silmaga on näha ka singli kujundusel:


"Blind", mis on teine singel albumilt "Exile", tuleb ametlikult müügile 12. mail. 




1.5.13

PÕHJA-TALLINNA UUEKS SOLISTIKS VALITI KERLI KIVILAAN

Ansambel Põhja-Tallinn sai täna omale uue solisti - Maia Vahtramäe (21) asemel hakkab laulma 20aastane Tartu ülikooli tudeng Kerli Kivilaan. Konkursi võitja rõõmustab, et laulis puhtalt nagu temalt oodati, kirjutab Õhtuleht. 


"Läksin lavale ja tegin seda, mida minult oodati - laulsin puhtalt, mis on ikkagi väga oluline. Olen võidu üle äärmiselt rõõmus, sest seda ma ju soovisingi," rääkis konkursi võitja Kerli ajalehele oma esimestest emotsioonidest.

Iga esineja pidi koos Põhja-Tallinnaga esitama kaks laulu: "Lähen ja Tulen" ning "Tere tulemast". Ja kuigi publikut oli saalis vähe, võis nii mõnegi tüdruku hääles tunda ärevuse nooti. Võistlus oli pingeline ning peale lauljataride etteasteid läks bänd rahulikult arutama.

Poisid ütlesid, et nende otsus oli üsna üksmeelne. Kuid, et vältida üksteise mõjutamist, kirjutas igaüks oma lemmiku paberile ning hiljem loeti siis hääled kokku. Otsustavaks sai lauljanna lavaline olek ja laulmise puhtus. "Kerli puhul jäigi silma tema loomulikkus ning et ta ei tulnud lavale teesklema," ütleb ansambli liige Jaanus.

Ka Kerli jäi oma esituste ja muidugi bändi otsusega väga rahule. "See oli täpselt see, mida ma soovisin ja mille pärast siia tulin. Läksin lavale ja tegin seda, mida minult oodati - laulsin puhtalt, mis on ikkagi väga oluline," lausub neiu.

Juba reedel (3. mail) esineb Põhja-Tallinn uue solistiga Rock Cafes, kus esitletakse bändi uut singlit "Kuula mind ära".

Vaata Delfi videointervjuud Põhja-Tallinna poiste ja Kerliga

VIDEO JASON DERULO`LT

Ameerika r`n`b-laulja Jason Derulo (23) avaldas täna muusikavideo laulule "The Other Side", mis on esimene singel tema septembrikuus ilmuvalt kolmandalt stuudioalbumilt.


Derulo on mitmetes intervjuudes öelnud, et kirjutas loo "The Other Side" oma pruudist, lauljatar Jordin Sparks`ist. Kuuldavasti on nad Jasoni uue albumi jaoks salvestanud ka dueti.  

KESKNÄDALA MÜÜGITULEMUSED INGLISMAAL: DAFT PUNK JUHIB SINGLI- JA RUDIMENTAL ALBUMITABELIT

Suurbritannia singlitabeli kesknädala müüginumbrid näitavad, et Daft Punki "Get Lucky" peaks jääma püsima esikohale ka sellel pühapäeval avaldatavas pingereas. Sellel nädalal on singlit müüdud juba 71 000, seega jätkab Daft Punk võimsalt, ületades nädala lõpuks tõenäoliselt taaskord 100 000 koopia piiri.


Teisest kohast hoiavad hetkel kinni Rudimental ja Ella Eyre palaga "Waiting All Night" ning esikolmikule paneb punkti Macklemore`i, Ryan Lewise ning Daltoni "Can`t Hold Us".

Peale kahte nädalat albumitabeli esikohal valitsemist peaks Michael Bublé "To Be Loved" seekord teiseks langema, sest praegu on liidripositsioonil Rudimentali debüütplaat "Home". Esiviisikusse mahuvad veel Emeli Sandé, P!nk ja will.i.am.

MILLINE LAUL ON RAADIO 2-S 20. AASTA JOOKSUL KÕLANUD KÕIGE ENAM?

Täna 20. sünnipäeva tähistav Raadio 2 avaldas laulu, mida raadiojaamas aastate jooksul kõige enam mängitud on.


Selleks osutus Rootsi bändi The Cardigans pala "Lovefool":

UUS MUUSIKAVIDEO PET SHOP BOYS`ILT

Pet Shop Boys'ilt ilmus täna, 1. mail uus laul pealkirjaga "Axis", mis on avasingel 15. juulil ilmuvalt albumilt "Electric".


Plaadil saab olema kokku üheksa laulu, lisaks "Axisele" veel näiteks uusversioon Bruce Springsteen`i loost "The Last To Die" ja koostöö ansambliga Examples (laulus "Thursday").

30.4.13

KUULA TEELE VIIRA UUE BÄNDI ESIKSINGLIT "LIFE IS A JOURNEY"

Selle kevade kõige kuumem uus bänd Sounds of September avalikustas oma esimese ametliku singli "Life is a Journey".


Sounds of September on uus pop/alternatiiv/rockbänd kuhu kuuluvad Teele Viira (vokaal), Alan Urva (kitarr), Rauno-Marko Murakas (bass) ja Silver Ulvik (trummid). 


Täna, 30. aprillil esinevad nad Nõmme Kultuurikeskuses.


EESTI RAADIOTABELID: NÄDAL 17

Grete Paia on hetkel Elmaris kolmas ning Sky Plusis ja Uunos neljas

Elmari Top 10:

1 (3) Birgit Õigemeel "Et uus saaks alguse"

2 (1) Luisa Värk ja Lauris Reiniks "Keerleval kaljul"
3 (2) Grete Paia "Päästke noored hinged"
4 (5) Shanon "Tulin et jääda"
5 (7) Curly strings "Üle ilma"
6 (UUS) Traffic "Maailmaparandaja"
7 (4) Kõrsikud "Suuda öelda ei"
8 (10) Anne Veski "Üksinda"
9 (6) Tanel Padar, Ott Lepland, Jalmar Vabarna "Jõesäng"
10 (8) Liisi Koikson ja Söörömöö "Üle vee"

Sky Plus Top 40:
 
1 (3) Avicii vs Nicky Romero "I Could Be The One"
2 (2) Bastille "Pompeii"
3 (7) Zedd Feat. Foxes "Clarity"
4 (1) Grete Paia "Päästke noored hinged"
5 (12) Carly Rae Jepsen "Tonight I'm Getting Over You"
6 (9) Pink Feat. Nate Ruess "Just Give Me A Reason"
7 (10) Birgit Õigemeel "Et uus saaks alguse"
8 (5) Macklemore & Ryan Lewis Feat. Wanz "Thrift Shop"
9 (13) Bridgit Mendler "Ready Or Not"
10 (17) Ott Lepland, Tanel Padar ja Jalmar Vabarna "Jõesäng"
11 (4) Solange "Losing You"
12 (6) Hurts "Miracle"
13 (14) Rihanna Feat. Mikky Ekko "Stay"
14 (8) Kesha "C'mon"
15 (15) The Script "If You Could See Me Now"
16 (22) Flo Rida "Let It Roll"
17 (20) Taylor Swift "22"
18 (18) Ne-Yo "Forever Now"
19 (23) One Direction "One Way Or Another (Teenage Kicks)"
20 (11) Rosanna Lints "Follow Me"
21 (21) Cascada "Glorious"
22 (25) Justin Timberlake "Mirrors"
23 (24) The Saturdays Feat. Sean Paul "What About Us"
24 (16) Nicole Scherzinger "Boomerang"
25 (29) Syron "Here"
26 (26) Demi Lovato "Heart Attack"
27 (38) Rudimental Feat. Ella Eyre "Waiting All Night"
28 (19) One Direction "Kiss You"
29 (28) Bruno Mars "Locked Out Of Heaven"
30 (UUS) Chris Malinchak "So Good To Me"
31 (35) Jay Sean "Where You Are"
32 (30) Naughty Boy Feat. Emeli Sande "Wonder"
33 (34) Rasmus Rändvee & Facelift Deer "Dance"
34 (36) Alicia Keys "Girl On Fire"
35 (UUS) Bruno Mars "When I Was Your Man"
36 (UUS) Macklemore & Ryan Lewis Feat. Ray Dalton "Can't Hold Us"
37 (40) Nelly "Hey Porsche"
38 (UUS) Kelly Clarkson "People Like Us"
39 (27) Justin Timberlake Feat. Jay-Z "Suit & Tie"
40 (UUS) Pitbull Feat. Christina Aguilera "Feel This Moment"

Nädala soovilugu: Pink Feat. Nate Ruess "Just Give Me A Reason"



Uuno Top 25:

1 (1) Bastille "Pompeii"

2 (TAAS) Bruno Mars "When I Was Your Man"
3 (17) Kelly Clarkson "Catch My Breath"
4 (5) Grete Paia "Päästke noored hinged"
5 (13) Elina Born "Enough"
6 (11) One Direction "One Way Or Another (Teenage Kicks)"
7 (14) Flank "Missing Light"
8 (23) Shanon "Tulin, et jääda su juurde sel ööl"
9 (8) Taylor Swift "I Knew You Were Trouble"
10 (4) Hurts "Miracle"
11 (10) Kesha "Die Young"
12 (2) Pink Feat. Nate Ruess "Just Give Me A Reason"
13 (19) Passenger "Let Her Go"
14 (3) The Black Keys "Lonely Boy"
15 (12) Biffy Clyro "Black Chandelier"
16 (18) Birgit Õigemeel "Et uus saaks alguse"
17 (TAAS) Rasmus Rändvee Feat. Facelift Deer "Dance"
18 (15) Rosanna Lints "Follow Me"
19 (16) Rihanna Feat. Mikky Ekko "Stay"
20 (TAAS) Bruno Mars "Locked Out Of Heaven"
21 (TAAS) Adele "Skyfall"
22 (TAAS) Rihanna "Diamonds"
23 (TAAS) Alicia Keys "Girl On Fire"
24 (21) Olly Murs Feat. Flo Rida "Troublemaker"
25 (UUS) Rudimental Feat. John Newman "Feel The Love"

Sulgudes positsioon möödunud korral

DAFT PUNK JÕUDIS ESMAKORDSELT INGLISE SINGLITABELI TIPPU JA EMELI SANDE PÜSTITAS ALBUMIREKORDI

Nagu kesknädala müügitulemused aimata lubasid, jõudiski prantsuse elektroonilise muusika kollektiiv Daft Punk pühapäeva õhtul lauluga "Get Lucky" Suurbritannia singlitabelis esikohale. Nädala jooksul müüdi singlit 155 000- tegu on võimsaima tulemusega sellel aastal.


See on Daft Punkile esimene kord Inglismaa singlitabelit juhtida. Nende senine parim tulemus oli teine koht 2000. aastal lauluga "One More Time", mis müüs avanädalal 58 827 koopiat. Samuti pole Pharrell Williams, kelle häält me laulus "Get Lucky" kuuleme, varem Suurbritannias liidripositsioonil olnud. 


Prantslasi on Suurbritannia singlitabeli 60-aastases ajaloos olnud tipus väga vähe. Enne Daft Punki suutsid end sinna upitada vaid Serge Gainsbourg, Modjo, Charles Aznavour, Mr Oizo ja David Guetta. Muideks, albumitabelis pole prantslased kunagi esikohale jõudnud nii et vaatame, kas Daft Punki maikuus ilmuv "Random Access Memories" suudab ajalugu teha.


Aga tagasi singlitabeli juurde. "Waiting All Night" Rudimentali ja Ella Eyre esituses on kukkunud teisele kohale ja will.i.am`i + Justin Bieberi "#thatPower" kolmandale.


Calvin Harrise ja Ellie Gouldingu "Need Your Love" tõusis seitsmendalt kohalt neljandaks. Nagu hiljuti kirjutasime, on Harrisel nüüd kõige rohkem hitte ühelt albumilt, mis singlitabelis top 10-sse jõudnud- tervelt seitse.  

Ainuke uus tulija esikümnes on eelmisel aastal telesaatest "Britain`s Got Talent" tuule tiibadesse saanud Loveable Rogues`i "What A Night", üheksandal tabelireal.


Esikümnesse sihib jõuliselt Passenger`i "Let Her Go", mis sellel nädalal tõusnud 44. kohalt üheteistkümendaks.



UK singlitabel: 28. aprill 2013


1 (3) Daft Punk Feat. Pharrell Williams "Get Lucky" (
155 215)
2 (1) Rudimental Feat. Ella Eyre "Waiting All Night" (79 615)
3 (2) will.i.am Feat. Justin Bieber "#thatPower" (50 148)
4 (7) Calvin Harris Feat. Ellie Goulding "I Need Your Love" (43 971)
5 (12) Macklemore & Ryan Lewis "Can't Hold Us" (43 912)
6 (4) Duke Dumont Feat. A*M*E "Need U (100%)" (34 847)
7 (5) P!nk Feat. Nate Ruess "Just Give Me A Reason" (34 209)
8 (6) Nelly "Hey Porsche" (29 412)
9 (UUS) Loveable Rogues "What A Night" (26 423)
10 (8) Pitbull Feat. Christina Aguilera "Feel This Moment" (26 104)
11 (44) Passenger "Let Her Go" (24 267)
12 (9) Bastille "Pompeii"
13 (14) Imagine Dragons "Radioactive"
14 (10) Psy "Gentleman"
15 (11) Justin Timberlake "Mirrors"
16 (23) Little Mix Feat. Missy Elliott "How Ya Doin'?" (17 288)
17 (19) Iggy Azalea "Work" (16 821)
18 (13) The Saturdays Feat. Sean Paul "What About Us"
19 (30) AlunaGeorge "Attracting Flies" (15 954)
20 (15) Bruno Mars "When I Was Your Man"
21 (78) David Guetta Feat. Ne-Yo & Akon "Play Hard" (15 420)
22 (16) Taylor Swift "22"
23 (20) Macklemore & Ryan Lewis Feat. Wanz "Thrift Shop" (14 284)
24 (21) Disclosure Feat. AlunaGeorge "White Noise"
25 (22) The Lumineers "Ho Hey"
26 (27) The 1975 "Chocolate"
27 (17) Clean Bandit "Mozart's House"
28 (24) Bridgit Mendler "Ready Or Not"
29 (18) Michael Bublé "It's A Beautiful Day"
30 (29) Chris Brown "Fine China"
31 (25) Charlie Brown "On My Way"
32 (35) will.i.am Feat. Britney Spears "Scream & Shout"
33 (UUS) Nicky Romero "Like Home"
34 (31) Avicii & Nicky Romero "I Could Be The One"
35 (55) Carly Rae Jepsen "Tonight I'm Getting Over You" (8586)
36 (33) The Script "If You Could See Me Now"
37 (32) Paramore "Still Into You"
38 (28) Mat Zo & Porter Robinson "Easy"
39 (180) Goo Goo Dolls "Iris"
40 (UUS) Amelia Lily "Party Over" (7235)


Sellel nädalal ilmuvad uued singlid Suurbritannias:


Amplify Dot "Kurt Cobain" 
Andrew Stockdale "Long Way To Go" 
Bo Bruce "Save Me" 
Bruce Foxton "Don`t Waste My Time" 
Citizen "So Submissive" 
Daughter "Human" 
Deep Valley "Baby I Call Hell" 
Devlin Feat. Etta Bond "Love Cards" 
Disclosure Feat. Eliza Doolittle  "You & Me"
Emilia Mitiku Feat. Klaus Doldinger "You`re Breaking My Heart" 
Jamilia "High Fashion" 
Jay Leighton "Wish I Was Sprinsteen" 
Kirsty Bertarelli & Ronan Keating "Send Out A Message (To The World)" 
Michael Molloy & Alex Evans "Rise & Fall" 
Misha B "Here`s To Everything (Ooh La La)" 
Redlight "Switch It Off" 
Ron Sexsmith "Nowhere To Go" 
Sarah Balasko "God fearing" 
Swiss Lips "U Got The Power"
The Staves "Facing West" 
The Strypes "Blue Collar Jane" 
Thea Gilmore "Love Came Looking For Me" 
Tunde Baiyewu`s "Diamond In A Rock"


Albumitabelist


Emeli Sandé on Suurbritannia albumitabelis püstitanud rekordi, mida hoidis enda käes peaaegu 50 aastat ansambel The Beatles. Nimelt on 26-aastase Sandé debüütalbum "Our Version of Events" püsinud esikümnes 63 nädalat järjest.

The Beatles`i debüütplaat "Please Please Me" oli top 10-s 62 nädalat, aastatel 1963-1964.

Albumitabeli eesotsas püsib aga juba teist nädalat Michael Bublé "To Be Loved", kelle suurimaks ohustajaks peeti sellel nädalat will.i.am-i uut plaati "#willpower". Üllatuslikult jäi Will hoopis kolmandaks, sest temast ettepoole rebis Frank Turneri "Tape Deck Heart".


UK albumitabel: 28. aprill 2013

1 (1) Michael Bublé "To Be Loved" (46 018)
2 (UUS) Frank Turner "Tape Deck Heart" (21 949)
3 (UUS) will.i.am "#willpower" (20 464)
4 (4) P!nk "The Truth About Love" (15 620)
5 (3) Emeli Sandé "Our Version Of Events" (14 347)
6 (5) Justin Timberlake "The 20/20 Experience" (11 781)
7 (7) Bruno Mars "Unorthodox Jukebox" (9516)
8 (13) Calvin Harris "18 Months" (9192)
9 (8) Bastille "Bad Blood" (8859)
10 (2) Fall Out Boy "Save Rock And Roll" (8630)
11 (16) Stereophonics "Graffiti On The Train"
12 (10) Imagine Dragons "Night Visions"
13 (6) Paramore "Paramore"
14 (UUS) Phoenix "Bankrupt" (6335)
15 (14) Mumford & Sons "Babel"
16 (11) Meat Loaf "Bat Out Of Hell"
17 (17) The Lumineers "The Lumineers"
18 (19) Ben Howard "Every Kingdom"
19 (18) One Direction "Take Me Home"
20 (23) Script "Number 3"
21 (25) Ellie Goulding "Halcyon"
22 (15) David Bowie "The Next Day"
23 (66) Daft Punk "Discovery"
24 (20) Taylor Swift "Red"
25 (71) Passenger "All The Little Lights" (3993)
26 (22) Motion Picture Cast Recording "Les Miserables"
27 (24) Jake Bugg "Jake Bugg"
28 (21) Rihanna "Unapologetic"
29 (12) Caro Emerald "Deleted Scenes From The Cutting Room Floor"
30 (26) Laura Mvula "Sing To The Moon"
31 (42) Macklemore & Ryan Lewis "The Heist" (3310)
32 (28) Olly Murs "Right Place Right Time"
33 (UUS) Rob Zombie "Venomous Rat Regeneration Vendor" (2816)
34 (UUS) Snoop Lion "Reincarnated" (2741)
35 (35) One Direction "Up All Night"
36 (9) Yeah Yeah Yeahs "Mosquito" (2699)
37 (37) Foals "Holy Fire"
38 (36) Biffy Clyro "Opposites"
39 (41) David Bowie "Best Of Bowie"
40 (43) Fleetwood Mac "The Very Best Of"


Sellel nädalal ilmuvad uued albumid Suurbritannias:

!!! "THR!!!ER" 
Amy Dickson "Dusk And Dawn" 
Andy Cato "Times And Places" 
Blue "Roulette" 
Bo Bruce "Before I Sleep" 
Brian Tyler "Iron Man 3 Soundtrack" 
Cathedral "The Last Spire" 
Deep Purple "Now What ?!" 
Francoise Hardy "Midnight Blues" 
Guided By Voices "English Little League" 
Hem "Departure and Farewell" 
HIM "Tears On Tape" 
Iggy & The Stooges "Ready To Die" 
Jessica Sanchez "Me You & The Music" 
Kenny Chesney "Life On A Rock" 
Ketil Bjornstad "La notte" 
Killing Joke "Singles Collection 1979 - 2012" 
Kingdom Come "Outlier" 
Lights "Siberia Acoustic" 
Maceo Plex "DJ Kicks" 
Melvins "Everyone Loves Sausages" 
Mighty Diamonds "Planet Earth / Planet Mars Dub" 
Miss Kittin "Calling From The Stars" 
Neon Neon "Praxis Makes Perfect" 
Nick Drake "Bryter Layter" 
Ocean "Pelagial" 
Orchid "The Mouths Of Madness" 
Purson "The Circle & The Blue Door" 
Ray Charles "Modern Sounds In Country And Western Music Vols. 1 & 2" 
Rudimental "Home" 
Seasick Steve "Hubcap Music" 
Shalamar, Howard Hewett, Jody Watley & Jeffrey Daniel "Friends" 
Sodom "Epitome Of Torture" 
Sparks "Halfnelson / A Woofer In Tweeters Clothing" 
Steve Martin & Edie Brickell "Love Has Come For You" 
The Airborne Toxic Event "Such Hot Blood" 
The Armoury Show "Waiting For The Floods" 
The Blow Monkeys "Feels Like A New Morning" 
The Phoenix Foundation "Fandango" 
The Pigeon Detectives "We Met At Sea" 
Tom Keifer "The Way Life Goes"
Treetop Flyers "The Mountain Moves"
Vasily Petrenko "Shostakovich: Symphony No. 7 Leningrad" 
Wolf People "Fain"

Lisaks veel:
Erinevad esitajad "Eurovision Song Contest: Malmo 2013" 
Erinevad esitajad "Kenya Special" 
Erinevad esitajad "New Breed Blues with Black Popcorn" 
Erinevad esitajad "Kitsune America" 

28.4.13

ONE DIRECTIONI UUS PLAAT ILMUB JÕULUDEKS

Inglise-Iiri poistebänd One Direction avaldab uue albumi jõuludeks.


Louis Tomlinson (21) kinnitas, et ansambel töötab hetkel oma kolmanda stuudioalbumi kallal - sama meeskonnaga kellega valmisid eelmised plaadid "Up All Night" (2011) ja "Take Me Home"(2012) .

"Oleme albumi salvestamisega juba algust teinud, alustasime umbes kuu aega tagasi," ütles Tomlinson ajalehele Daily Star Sunday.

"Oleme laule kirjutanud ja salvestanud tuuril olles. Me oleme tulemusega väga rahul. Ei taha sellega kiirustada, aga plaat tuleb jõuludeks välja".

Ta lisas: "Meilt on ka välja tulemas film, nii et oleme tõeliselt tegusad olnud, aga meil on olnud tore. Sellel nädalal olime vabad enne kui Euroopasse tuurile läheme."

Bänd on laule kirjutanud ja salvestanud oma hotelliruumides "Take Me Home" tuuril olles. Veebruari lõpus alanud kontserttuur on seni tiirelnud Inglismaal, Walesis ja Iirimaal kuid jätkub homme (29. aprillil) Prantsusmaal. Minna on veel pikk tee kuna tuuri viimased kontserdid antakse novembri alguses Jaapanis.