27.4.13

PSY ON RAHUL, ET TA POLE ÜHEHITIMEES

Lõuna-Korea räppar Psy (35) rääkis MTV uudistele, et ta on uue singli "Gentleman" ilmumise järel rahul, et ta pole jäänud "ühehitimeheks". 


Küll aga kurtis ta selle üle, et "Gentleman`i" avalikustamise ajal oli tal ülikiire nädal.


Mees pajatas: "Reedel (12. aprillil) ilmus singel ja laupäevaks pidi muusikavideo valmis olema- samuti andsin laupäeval staadionikontserdi 50 000-le inimesele.


Sama nädala esmaspäeval ja teisipäeval toimusid muusikavideo võtted. Kolmapäeval, neljapäeval ja reedel tegelesime video kokkupanekuga. Lisaks tuli mul [kontserdiks] proove teha ja kindel olla, et tantsusammud õigesti meeles on. Nii et see nädal oli mu elu kõige hullem nädal.


Ma muutsin laulu väga palju kordi kuni viimase momendini. Ma polnud rahul, olin väga närvis," ütles ta. "Mu ainus eesmärk oli vältida seda, et mind ühehitimeheks hakataks kutsuma.

Olin väga närvis kuni laulu esitluseni. Kahe nädalaga on sellel [videol] 230 miljonit vaatamist, nii et ühehitimees ma pole. Selle üle olen väga õnnelik ja rahul."


FALL OUT BOY PÄÄSTIS USA ALBUMITABELIS ROCK`N`ROLLI

Ameerika Billboard 200 albumitabelit on sööstnud juhtima Fall Out Boy "Save Rock and Roll", mis müüs oma avanädalal 154 000 koopiat. Tundub, et rokk ja roll on päästetud!


See on rokkbändile paremuselt kolmas tulemus: nende 2007. aasta plaat "Infinity On High" müüs esimese nädala jooksul 260 000 ja "From Under the Cork Tree" 2005. aastal 157 000.

Räppar Kid Cudi (29) jäi võistluses Fall Out Boy`ga teiseks- tema albumit "Indicud" huvitas 136 000 muusikasõpra. 

Valusa kukkumise tegi aga läbi eelmise korra liidri Paramore`i samanimeline plaat: esimeselt kohalt 12-ndaks. Selle müüginumbrid kahanesid nädalaga lausa 74%, jäädes pidama 27 000 peale. See on sellel aastal juba teine kord kui #1-na debüteerinud album kukub teisel nädalal esikümnest välja: veebruaris prantsatas Chris Tomlin'i "Burning Lights" esipositsioonilt 22-seks.

Aga tagasi selle nädala top 10 juurde. Justin Timberlake'i "The 20/20 Experience" hoiab kinni kolmandast kohast (76 000; nädalaga plaadimüük kahanenud 22%) ning Blake Shelton'i "Based On a True Story" püsib neljandal tabelireal (42 000; -31%).

Rokkbändi Yeah Yeah Yeahs "Mosquito" on uuena viies, müües 38 000. The Band Perry "Pioneer" püsib kuuendal kohal (37 000; -35%), Brad Paisley "Wheelhouse" kukub teiselt positsioonilt seitsmendaks (34 000; -66%) ning Lil Wayne'i "I Am Not a Human Being II" on nüüd kaheksas (31 000; -27%). 

Esikümnesse mahuvad veel Macklemore`i & Ryan Lewis'e "The Heist" (16-ndalt kohalt üheksandaks, 30 000; +14%) ja P!nk'i "The Truth About Love" (28 000; -1%).


Ennustused järgmiseks nädalaks

Kanada poplaulja Michael Bublé (37) liigub Billboard 200 tabelis oma neljanda #1 albumi suunas. Muusikaspetsialistid usuvad, et tema 23. aprillil ilmunud "To Be Loved" võib müüa 155 000 - 175 000 koopiat.

Bublé eelmine üllitis, 2011. aasta jõuluplaat "Christmas" oli USA-s 2011. aastal kokkuvõttes edukuselt teine album, müües 2,45 miljonit ja jäi alla vaid Adele albumile "21". (5,82 miljonit).

"To Be Loved" nimelisele plaadile peaks järgmisel korral järgnema r`n`b lauljatari Fantasia (28) "Side Effects of You" (müügitulemus peaks olema umbes 90 000) ning kolmanda positsiooni peaks enda valdusesse haarama prantsuse alternatiivrokibändi Phoenix`i "Bankrupt!" (50 000).

LAURA PÕLDVERE VÕITIS RIIAS AUHINDU

26. aprillil toimus Riia kongressikeskuses rahvusvahelise lauljate konkursi Riga Jazz Stage auhinnatseremoonia, kus lauljanna Laura Põldvere sai teise koha ning rahalise preemia 2000 eurot, mille oli välja pannud maestro Raimonds Pauls, kirjutab Õhtulehe Muusikablogi.


Konkursi esikolmiku moodustasid Balti riigid. Esikoha võitis Laura Budreckyté Leedust ning kolmanda koha Evilena Protektore Lätist. Publikupreemia pälvis Gina Kazlauskaite Leedust. Auhindadena said esinemiskutsed festivalidele Daniel Gacija Horvaatiast - Rigas Ritmi, Elina Viluma Lätist - Rigas Ritmi ja Nõmme Jazz ning Laura Budreckyté - Pori Jazz.

Laura Põldvere kaks lugu olid valdavalt improvisatsioonilised ning žüriile avaldas muljet tema musikaalsus ja lugude huvitav ülesehitus. Laura on võidu üle siiralt õnnelik ning väga rahul, et jäi kindlaks enda kavatsusele esitada sellist muusikat, mida ta sooviks esitada tavaolukorras ja mitte lasta end mõjutada konkursil sageli eeldatavast, enda vokaalse võimekuse või stiililise mitmekesisuse näitamisest. Laura hindab konkursi kogemust väga kõrgelt ning kiitis ürituse õhkkonda ja saatebändi.

Konkursil kandideeris 30 lauljat 13 riigist ning finaali valiti neist 12. Finaalkontsert toimus 25. aprillil kinos Splendid Palace. Žüriiliikmena osales Eestist kontrabassimängija ja Nõmme Jazzi kunstiline juht Toivo Unt.

26.4.13

PÕHJA-TALLINN TEATAS KUUE NEIU NIMED, KES ASUVAD VÕISTLEMA BÄNDI SOLISTI KOHALE

Mitmete muusikaauhindadega pärjatud hip-hopibänd Põhja-Tallinn on otsimas endale uut naissolisti. Praegune lauljatar Maia Vahtramäe esineb bändiga viimast korda täna, 26. aprillil Tallinna ööklubis Arena 3.


Põhja-Tallinna räpparid Wild Disease (kodanikunimega Jaanus Saks) ning Fate (Risto Vürst) avalikustasid täna Raadio 2 saates "Kuulderaadius" kuue neiu nimed, kes on jõudnud sammukese lähemale bändi solisti kohale.

Õnnelikeks väljavalituteks osutusid:

MARTA ARULA 19, Tartu
KERLI KIVILAAN 20, Viljandi
EVELIN VEERMETS 17, Tallinn
ANNA-MARIA VAHIMETS 18, Tartu
SANDRA MESIPUU 24, Rakvere/Tallinn
KELLY VASK 16, Haljala

Kõik neiud (neid oli kokku umbes 40-50), saatsid Põhja-Tallinnale salvestise kus laulsid pala "Lähen ja tulen" instrumentaaltaustale refrääni. Samuti tuli neil bändile saata vabalt valitud laulu salvestis, enda foto ja lühike kirjeldus selle kohta, miks just nemad valituks peaksid osutuma.

Põhja-Tallinna uus solist selgub juba järgmisel kolmapäeval, 1. mail.

TEASER: SUUR PAPA RÄPIB SIIM KALLASEST

Hiljuti avaldas eesti räppar Cool D laulu, mis pühendatud naispoliitikule. Täna, 26. aprillil ilmutas Legendaarne Records oma SoundCloud`i kontole 37-sekundilise õrrituse Suure Papa räpiloost "Siim Kallas".


Laul, kus teeb kaasa ka Bad Art, jõuab müügile 11. mail. 
 

J-LO TEEB TAAS KOOSTÖÖD PITBULLI JA REDONE`IGA

43-aastase ameeriklanna Jennifer Lopezi järgmine singel kannab nime "Live It Up" ning selles lööb kaasa räppar Pitbull (32).


See on neil juba viies koostöö. Laulu on produtseerinud RedOne (40), kes töötas ka lugude "On The Floor" ja "Dance Again" kallal. 

Tegu on esimese singliga J-Lo uuelt albumilt, mille kohta pole hetkel teada enamat kui et see ilmub sellel aastal. 

Kuula Jenniferi, Pitbulli ja RedOne`i eelmist koostööd pealkirjaga "Dance Again":

ADELE ALUSTAS UUE ALBUMI SALVESTAMIST

Briti lauljatar Adele (24), kelle filmilaul "Skyfall" võitis selle aasta alguses Oscari auhinna, alustas esmaspäeval (22. aprillil) Londonis oma kolmanda stuudioalbumi lindistamist. 


Lisaks Londonile salvestatakse plaati ka Los Angelesis. Müügile peaks see jõudma 2014. aasta keskel.

Kuula Adele menuhitti "Someone Like You", tema eelmiselt üliedukalt albumilt "21":

PÕHJA-TALLINNA LAULJAKANDIDAADID SELGUVAD TÄNA!

Reedel, 26. aprillil kell 12.30 kuulutavad Põhja-Tallinna bändiliikmed Raadio 2 saates "Kuulderaadius" välja kuus finalisti, kes pürivad hetkel kuumima bändi naislauljaks.


Enne lavaproovi külastavad kõik kuus lauljakandidaati Raadio 2 saateid, et maitsta meediahuvi, olla tähelepanu keskpunktis ning vastata ohtratele küsimustele.

Esimesed lavakatsed toimuvad 29. ja 30. aprillil.

Peaproov 1. mail, millest otselülitused toob kuulajateni Raadio 2.

25.4.13

VAATA: BEYONCE H&M-I REKLAAMIS

Rootsi rõivamüügikett H&M on avaldanud oma suvekampaania reklaamklipi Beyoncé`ga (31) . Reklaamis kõlab lauljatari uus lugu "Standing On The Sun":


24.4.13

DAFT PUNK LIIGUB OMA ESIMESE UK #1 SINGLI SUUNAS

Prantsuse elektroonilise muusika duo Daft Punk pala "Get Lucky" on juhtimas Suurbritannia singlitabelit ning võtab pühapäeval avaldatavas pingereas tõenäoliselt esikoha.


Laul, milles löövad kaasa Pharrell Williams ja Nile Rodgers, juhib Rudimentali "Waiting All Night" ees 28 000 koopiaga.

Singlitabeli kolmandal positsioonil on praegu will.i.am-i ja Justin Bieberi "#thatPower".

Albumitabeli ette peaks jääma kanadalane Michael Bublé, kelle "To Be Loved" on 12 000 koopiat eespool Frank Turneri uuest üllitisest "Tape Deck Heart". Kolmas on will.i.am-i "#willpower".

PSY "GENTLEMAN" PURUSTAS JÄRJEKORDSE YOUTUBE`I REKORDI

Lauluga "Gangnam Style" ülemaailmselt kuulsaks saanud Lõuna-Korea räppar Psy (35) on YouTube`is taas rekordeid purustamas: tema uut muusikavideot "Gentleman" on kümne päeva jooksul vaadatud üle 215 miljoni korra.


13. aprillil avaldatud "Gentleman`ile" kuulus seni avapäeval kõige enam vaatamisi kogunud video rekord (18,5 miljonit) ning samuti on sellel kirjas päeva enimvaadatud video rekord (14. aprillil, 38 miljonit vaatamist).

Hoolimata ülisuurest rahvusvahelisest menust ei suhtu meedia Psy kodumaal Koreas uude muusikavideosse hästi ning on selle näitamise teles isegi ära keelanud kuna räppar rikub videos avalikku korda, lüües jalaga hoiatusmärki "parkimine keelatud" (pildil).

Olgu veel mainitud, et kurikuulsal "Gangnam Style`il" kulus 100 miljoni vaatamiseks üle 50 päeva. Seda klippi on praeguseks YouTube`is uudistatud enam kui 1,5 miljardit korda.


JLS LÄHEB LAIALI

Suurbritannia poistebändi JLS liikmed teatasid täna (24. aprillil), et nad lähevad aasta lõpus laiali.


Bänd saavutas edu 2008. aasta UK talendisaates "X Factor", kus nad jäid Alexandra Burke järel teisele kohale.

Neilt ilmus neli stuudioalbumit ning viis singlit jõudsid Suurbritannias esikohale. Enne laialiminekut plaanivad veel anda välja oma parimate laulude kogumiku "Goodbye: The Greatest Hits" ja minna Inglismaal hüvastijätutuurile.

Ansambli kümme edukamat singlit on:

1. "Beat Again" (Müügiarv Suurbritannias: 561 000)
2. "Everybody In Love" (464 000)
3. "She Makes Me Wanna" Feat. Dev (400 000)
4. "Love You More" (370 000)
5. "One Shot" (352 000)
6. "Eyes Wide Shut" Feat. Tinie Tempah (307 000)
7. "The Club Is Alive" (275 000)
8. "Take A Chance On Me" (173 000)
9. "Hottest Girl In The World" (110 000)
10. "Do You Feel What I Feel" (107 000)

VIDEO: JEDWARD "WHAT`S YOUR NUMBER?"

Eurovisiooni lauluvõistlusel kahel korral Iirimaad esindanud Jedward (ehk kaksikvennad John ja Edward, 21) avaldasid täna, 24. aprillil uue muusikavideo laulule "What`s Your Number?":


23.4.13

EELVAADE: KUIDAS KÕLAB BACKSTREET BOYS AASTAL 2013?

Backstreet Boys, kes sellel aastal tähistab 20. tegutsemisaastat (seetõttu said nad Hollywoodi Walk of Fame`il paari päeva eest oma tähekese- vaata fotolt), on kergitanud saladuseloori bändi uutelt lauludelt, avaldades YouTube`is fännidele pisikese eelvaate.


Kahe- ja pooleminutilises heliribas kõlab kuus laulu nende seni veel nimetult üheksandalt stuudioalbumilt, mis jõuab poelettidele sellel aastal. Aprilli alguses teatas grupp, et nende uus kauamängiv on 90% valmis.

KAHEL ROOTSI EUROLAULJAL HOMME TÄHTIS PÄEV

Kahel Eurovisiooni lauluvõistlusega seotud Rootsi lauljal on homme, 24. aprillil tähtis päev.


Tänavu Rootsit esindavalt Robin Stjernbergilt (22) ilmub EP "For The Better" (millel loomulikult peal ka tema eurolaul "You") ning kahe aasta eest Rootsile lauluga "Popular" kolmanda koha toonud Eric Saade (samuti 22) avaldab uue singli "Coming Home", mis on esimeseks pääsukeseks tema suvel müügile jõudvalt albumilt "Forgive Me".

 

VAATA DAVID GUETTA, NE-YO JA AKONI ÜHIST MUUSIKAVIDEOT

Prantsuse DJ ja produtsent David Guetta (45) on väljastanud muusikavideo tantsuloole "Play Hard", milles laulavad Ameerika R`n`B-staarid Akon (40) ja Ne-Yo (30).


Lugu (mille refrääni viis on meile tuttav Alice Deejay palast "Better Off Alone") pärineb Guetta eelmisel aastal ilmunud plaadilt "Nothing but the Beat 2.0".

MIKA`ST SAAB ITAALIA "X FACTORI" KOHTUNIK

Liibanonis sündinud kuid Suurbritannias elav poplaulja Mika (29) teatas täna fännidele, et temast saab järgmisel hooajal populaarse tõsielusaate "X Factor" kohtunik Itaalias.


"X Factor" otsib uusi tundmatuid lauljaid ning Itaalias algab sellel aastal saate seitsmes hooaeg.

Mika on Itaalia singlitabeli esikümnes olnud kuue lauluga, neist esimene- "Grace Kelly" oli ühe nädala liidripositsioonil.

CALVIN HARRIS PURUSTAS UK EDETABELI REKORDI: KAHEKSA TOP 10-NE SINGLIT ÜHELT PLAADILT

Eestiski esinenud Šoti DJ, laulukirjutaja, laulja ning produtsent Calvin Harris (29) on purustanud ühe Suurbritannia singlimüügi rekordi: nimelt on tal nüüd kõige rohkem Top 10-sse jõudnud laule ühelt albumilt peale seda kui tema värskeim singel jõudis pühapäeva õhtul seitsmendale kohale.


Mehe viimane koostöö Ellie Gouldinguga, "I Need Your Love", on järjekordne menulaul Harrise eelmise aasta oktoobris ilmunud albumilt "18 Months", mida on praeguseks Inglismaal müüdud üle 543 000 koopia. Teised Top 10-sse jõudnud hitid sellelt plaadilt olid: "Drinking From the Bottle" Tinie Tempah`iga, "Bounce" Kelis`iga, soololaul "Feel So Close", "We Found Love" Rihannaga, "Let`s Go" Ne-Yo`ga, "We`ll Be Coming Back" Example`iga ning "Sweet Nothing" Florence Welchiga. 

Rekordi võttis ta üle Michael Jacksonilt, kelle 1987. aasta plaadilt "Bad" jõudis Suurbritannia singlitabeli esikümnesse seitse pala.

Tubli töö!

KUULA: COOL D RÄPIB NAISPOLIITIKUST

Räppar Cool D avaldas esmaspäeval uue laulu "Pane pea mu sülle (Ood naispoliitikule)".


Loo refräänis teatab ta muuseas järgmist: "Olen heteromees. Meid ei ole enam palju, vaid mina ja Nool":

 

ELEPHANTS FROM THE NEPTUNE ESITLEB UUT EP-D JA SÕLMIS LEPINGU SOOME MUUSIKAAGENTUURIGA FULLSTEAM AGENCY

Üks hetke kuumimaid rokkbände Eestis, Elephants From Neptune, sõlmis lepingu Soome muusikaagentuuriga Fullsteam Agency. Bänd lindistab hetkel teist osa oma EP-de triloogiast ning esitleb seda peagi ka Eestis. Lisaks ootab elevante ees esimene kontsert Inglismaal, Londonis.


Selle aasta kevad on ansambli Elephants From Neptune jaoks olnud väga tegus ja edukas. Aprillis sõlmis bänd lepingu Soome muusikaagentuuriga Fullsteam Agency, mis esindab erinevatel territooriumidel selliseid bände nagu näiteks Disco Ensemble, Rubik, Michael Monroe ning ka Eesti hetke edukaimat ansamblit Ewert and The Two Dragons. Lisaks on agentuuri hingekirjas ka Von Hertzen Brothers, kellega koos Elephants From Neptune juba 1. juunil Rock Cafe’s kontserdi annab.

"Meil on väga hea meel alustada koostööd Fullsteam Agency’ga, sest tegu on Soome eelmise aasta edukaima agentuuriga ning kindlasti ühe parima võimaliku koostööpartneriga noorele bändile," kommenteerib Elephants From Neptune manager Karl Sirelpuu.

"Tegu on vaieldamatult ühe parima uue bändiga mida ma üle pika aja kuulnud olen. Nende talent on koheselt märgatav ning meie arvates omavad nad suurt potensiaali väljaspool Eestit," sõnab bändi värske agent Toni Ritonen.

Hetkel on Elephants From Neptune stuudios ja lindistab teist osa oma EP-de triloogiast. Tulemust on võimalik kuulda esitluskontsertidel nii Tallinnas, Tartus, Viljandis kui ka Londonis. Elevantide esimene kontsert Inglismaal toimub 26. aprillil Londonis, klubis The Miller, ning seda toetavad Eesti Muusika Eksport ja Eesti Autorite Ühing.

Elephants From Neptune uue EP esitluskontserdid:

26. aprill – The Miller, London, UK
30. aprill – GenKlubi, Tartu (+ Sibyl Vane)
3. mai – Rubiin, Viljandi (+ Sibyl Vane)
4. mai – Sinilind, Tallinn (+ Three Leg Dog)

OHOO! JANNE SAAR AVALDAS HIPHOPILOO

Kunagise tüdrukutebändi Nexus lauljatar Janne Saar, kes elab juba mõnda aega Ameerikas, avaldas äsja SoundCloud`is uue hiphopilaulu pealkirjaga "No Drama", mille esitab koos Pistol Pete`iga:


22.4.13

VAATA PER GESSLE BÄNDI UUT MUUSIKAVIDEOT


Rootsi menubändi Roxette laulja ning laulukirjutaja Per Gessle (54) esimene bänd Gyllene Tider (asutatud 1976) on avaldanud uue muusikavideo "Man blir yr".


Lugu on ansambli esimene singel 24. aprillil ilmuvalt stuudioalbumilt "Dags att tänka på refrängen", mis on järjeks 2004. aasta plaadile "Finn 5 fel!", mis oli Rootsi albumitabeli liider seitse korda. (Ühtlasi oli see 2004. a. müüduim plaat Rootsis, müües 230 000 koopiat).

Nautigem rootsikeelset muusikat:

VAATA: TEXAS "THE CONVERSATION"

Šoti popbänd Texas on avaldanud muusikavideo laulule "The Conversation".


Videos, mis filmiti Pariisis, Londonis ja Glasgow`s, teeb kaasa näitleja Peter Mullan (53). Mees on osalenud näiteks linateostes "Braveheart", "Trainspotting" ning kahes viimases Harry Potteri filmis.

Texase lauljatarile Sharleen Spiterile (45) jääb muusikavideo väntamine kindlasti meelde seetõttu, et ta toimetati võtetelt haiglasse. Nimelt libastus ta kõnniteel joostes ning toimetati seejärel Pariisi haiglasse uuringutele, kus peale kriimustuste näos midagi tõsist ei tuvastatud. Kuna Sharleen räägib vabalt prantsuse keelt, ei olnud tal haiglas suhtlemisega probleeme.

Bändi uus singel "The Conversation" tuleb müügile 13. mail ning samanimeline album 20. mail.


CHER LÕPETAS TÖÖ UUE ALBUMI KALLAL

Ameerika lauljatar Cher (66) teatas Twitteris, et on lõpetanud töö oma uue plaadi kallal.


Tema 26. album peaks ilmuma selle aasta teises pooles. Kõige viimasena sai stuudios salvestatud laul Scissor Sistersi liidri Jake Shearsiga. 

Cher on oma 50-aastase karjääri jooksul müünud üle 100 miljoni albumi. Kuula tema uue plaadi avasinglit "Woman`s World":

RUDIMENTAL ASUS JUHTIMA SUURBRITANNIA SINGLITABELIT, MICHAEL BUBLE ALBUMITABELIT

Londoni neljaliikmeline drum`n`bassi kollektiiv Rudimental tõusis UK singlitabeli tippu, palaga "Waiting All Night". Laulus teeb kaasa Ella Eyre.


Nende laul müüs 107 000 - peaaegu 38 000 koopiat rohkem kui teisele kohale jõudnud will.i.am-i ja Justin Bieberi "#thatPower".

Daft Punk'i esimene singel kaheksa aasta järel, "Get Lucky" Pharrell Williamsiga, tormas tabeli kolmandale kohale, müües üle 50 000 koopia kõigest 48 tunni jooksul.

Rudimental'i Piers Aggett kommenteeris, et see tundub ebareaalsena, et bänd saavutas teise esikohalaulu vähem kui 12 kuu jooksul. ("Feel the Love" John Newmaniga jõudis tippu eelmise aasta mais).

"Kõigest üle aasta tagasi töötasime tavalistel töökohtadel, oleme väga tänulikud, et meie karjäär on nii võimsalt alanud," lisas bändikaaslane Amir Amor.

Lõuna-Korea popsensatsioon PSY, kes saavutas rahvusvahelise tuntuse lauluga "Gangnam Style", tõusis seekord oma uue palaga "Gentleman" 51 kohta ülespoole, kümnendaks. Üheksa päeva tagasi YouTube`is avaldatud laulu videot on vaadatud juba üle 200 miljoni korra. 


UK singlitabel: 21. aprill 2013



1 (UUS) Rudimental Feat. Ella Eyre "Waiting All Night"
2 (UUS) will.i.am Feat. Justin Bieber "#thatPower"
3 (UUS) Daft Punk Feat. Pharrell Williams "Get Lucky"
4 (1) Duke Dumont Feat. A*M*E "Need U (100%)"
5 (3) P!nk Feat. Nate Ruess "Just Give Me A Reason"
6 (6) Nelly "Hey Porsche"
7 (11) Calvin Harris Feat. Ellie Goulding "I Need Your Love"
8 (5) Pitbull Feat. Christina Aguilera "Feel This Moment"
9 (4) Bastille "Pompeii"
10 (61) PSY "Gentleman"
11 (7) Justin Timberlake "Mirrors"
12 (33) Macklemore & Ryan Lewis "Can't Hold Us"
13 (8) The Saturdays Feat. Sean Paul "What About Us"
14 (12) Imagine Dragons "Radioactive"
15 (10) Bruno Mars "When I Was Your Man"
16 (9) Taylor Swift "22"
17 (UUS) Clean Bandit "Mozart's House"
18 (17) Michael Bublé "It's A Beautiful Day"
19 (20) Iggy Azalea "Work"
20 (13) Macklemore & Ryan Lewis Feat. Wanz "Thrift Shop"
21 (14) Disclosure Feat. AlunaGeorge "White Noise"
22 (18) The Lumineers "Ho Hey"
23 (57) Little Mix Feat. Missy Elliott "How Ya Doin'?"
24 (15) Bridgit Mendler "Ready Or Not"
25 (16) Charlie Brown "On My Way"
26 (96) Emeli Sandé "Read All About It (Part III)"
27 (19) The 1975 "Chocolate"
28 (UUS) Mat Zo & Porter Robinson "Easy"
29 (23) Chris Brown "Fine China"
30 (30) AlunaGeorge "Attracting Flies"
31 (22) Avicii & Nicky Romero "I Could Be The One (Nicktim)"
32 (26) Paramore "Still Into You"
33 (24) The Script "If You Could See Me Now"
34 (UUS) will.i.am Feat. Miley Cyrus "Fall Down"
35 (27) will.i.am Feat. Britney Spears "Scream & Shout"
36 (29) Christina Perri "A Thousand Years"
37 (40) HAIM "Falling"
38 (37) Jakwob Feat. Maiday "Fade"
39 (28) Taylor Swift "I Knew You Were Trouble"
40 (34) Rihanna Feat. Mikky Ekko "Stay"


Sellel nädalal imuvad uued singlid Suurbritannias:

Amelia Lily "Party Over" 
Blue "Hurt Lovers" 
Eric Saade "Coming Home" 
Foals "Late Night" 
Frankie Cocozza "Embrace" 
Imagine Dragons "It`s Time" 
Janelle Monae Feat. Erykah Badu "Q.U.E.E.N" 
Lana Del Rey "Young & Beautiful" 
Lethal Bizzle Feat. Wiley "They Got It Wrong" 
Loveable Rogues "What A Night" 
Marcella Detroit "Good Girl Down" 
Nicky Romero & Nervo "Like Home"
Snoop Lion Feat. Miley Cyrus "Ashtrays & Heartbreaks" 
Yeah Yeah Yeahs "Sacrilege"


Albumitabelist

Kolme Grammy auhinnaga pärjatud Kanada laulja Michael Bublé (37) jõudis esikohale UK albumitabelis, plaadiga "To Be Loved".

Bublé kaheksas stuudioalbum on nüüd selle aasta võimsaima avanädalaga album (121 000), müües rohkem kui teised esiviisikus olevad plaadid kokku.

"To Be Loved" on järg Kanada laulja jõulualbumile "Christmas", mida on UK-s selle müügiletulemisest 2011. aasta oktoobrist müüdud üle 1,8 miljoni koopia.

Ameerika rokkbänd Fall Out Boy sisenes albumitabeli teisele positsioonile nende viienda üllitisega "Save Rock And Roll" ning esikolmiku lõpetab Emieli Sandé "Our Version Of Events".


UK albumitabel: 21. aprill 2013




1 (UUS) Michael Bublé "To Be Loved"
2 (UUS) Fall Out Boy "Save Rock And Roll"
3 (4) Emeli Sandé "Our Version Of Events"
4 (3) P!nk "The Truth About Love"
5 (2) Justin Timberlake "The 20/20 Experience"
6 (1) Paramore "Paramore"
7 (6) Bruno Mars "Unorthodox Jukebox"
8 (7) Bastille "Bad Blood"
9 (UUS) Yeah Yeah Yeahs "Mosquito"
10 (5) Imagine Dragons "Night Visions"
11 (9) Meat Loaf "Bat Out Of Hell"
12 (13) Caro Emerald "Deleted Scenes From The Cutting Room Floor"
13 (14) Calvin Harris "18 Months"
14 (16) Mumford & Sons "Babel"
15 (10) David Bowie "The Next Day"
16 (22) Stereophonics "Graffiti On The Train"
17 (18) The Lumineers "The Lumineers"
18 (15) One Direction "Take Me Home"
19 (19) Ben Howard "Every Kingdom"
20 (21) Taylor Swift "Red"
21 (20) Rihanna "Unapologetic"
22 (17) Motion Picture Cast Recording "Les Miserables"
23 (25) The Script "Number 3"
24 (23) Jake Bugg "Jake Bugg"
25 (24) Ellie Goulding "Halcyon"
26 (27) Laura Mvula "Sing To The Moon"
27 (45) Michael Bublé "Crazy Love"
28 (26) Olly Murs "Right Place Right Time"
29 (8) James Blake "Overgrown"
30 (UUS) Steve Earle & The Dukes (& Duchesses) "The Low Highway"
31 (29) Depeche Mode "Delta Machine"
32 (UUS) Kid Cudi "Indicud"
33 (UUS) Angel "About Time"
34 (UUS) Major Lazer "Free The Universe"
35 (32) One Direction "Up All Night"
36 (33) Biffy Clyro "Opposites"
37 (36) Foals "Holy Fire"
38 (28) Bring Me the Horizon "Sempiternal"
39 (UUS) Kacey Musgraves "Same Trailer Different Park"
40 (UUS) Iron & Wine "Ghost On Ghost"



Sellel nädalal ilmuvad uued albumid Suurbritannias:

Alanis Morissette "Live At Montreux 2012"
Amorphis "Circle"
Andrew Bayer "If It Were You, We'd Never Leave"
Ant & Dec "The Essential Collection"
Belcea Quartet "The Complete String Quartets Vol.2"
Bella Hardy "Battleplan"
Billy Ocean "Here You Are"
Bob Marley & The Wailers "Kaya - Deluxe Edition"
Brian Simpson "Just What You Need"
Charlie Parr "Barnswallow"
Dead Can Dance "In Concert"
Dead Can Dance "Anastasis: Deluxe Edition"
Defected Presents MK In The House "Defected Presents MK In The House"
Deva Premal, Miten and Manose "A Deeper Light"
E.L.O. "Zoom"
Electric Light Orchestra† "Live"
Frank Turner "Tape Deck Heart"
Gama Bomb "The Terror Tapes"
Gary Numan "Dead Moon Falling"
Ghostface Killah and Adrian Younge "Twelve Reasons to Die"
Giorgio Moroder "Schlagermoroder (Volume 1 - 1966-1975)"
Heaven & Earth "Dig"
Heinz "The Essential Collection"
Henry Jackman "Gi Joe: Retaliation"
Ian Bostridge "Britten: Songs"
Jamie Christopherson "Metal Gear Rising: Revengeance OST"
Jeff Lynne "Armchair Theatre"
Josh Kumra "Good Things Come To Those Who Don't Wait"
Junip "Junip"
Karl Hyde "Edgeland"
Kim Fowley "Wildfire - The Complete Imperial Recordings 1968-69"
Leann Rimes "Spitfire"
Marillion "The Singles 89-95"
Martin Smith "God's Great Dance Floor Step 1"
Meli'sa Morgan "Good Love - Expanded Edition"
Mike Oldfield "Moonlight Shadow: The Collection"
Miss Kittin "Calling From The Stars"
Ozric Tentacles "Introducing Ozric Tentacles"
Paula Cole "Raven"
Pendragon "Introducing Pendragon"
Phoenix "Bankrupt!"
Phyllis Hyman "Somewhere In My Lifetime"
Popa Chubby "Universal Blues Breakdown"
Rob Zombie "Venomous Rat Regeneration Vendor"
Sandwell District "Fabric 69: Sandwell District"
Savoy Brown "Songs From The Road"
Snoop Lion "Reincarnated"
Sweet Baboo "Ships"
Tate Stevens "Tate Stevens"
Team Ghost "Rituals"
The Neighbourhood "I Love You"
The Rolling Stones "Very Best of the Rolling Stones 1964-1971"
UK Decay "New Hope for the Dead"
Virgil & The Accelerators "Live At Marshall"
Whitesnake "Made In Japan"
will.i.am "#willpower"
Yundi Li "The Art Of Yundi"

Lisaks veel:
Erinevad esitajad "Northern Soul Collector Vol 3"
Erinevad esitajad "Carnaby Street"

KUULA LANA DEL REY UUT LUGU FILMIST "THE GREAT GATSBY"

Internetti on lekkinud Ameerika lauljatari Lana Del Rey (26) uus laul "Young & Beautiful", mis kõlab Baz Luhrmanni maikuus esilinastuvas filmis "The Great Gatsby".


Kuigi laulu ametlik ilmumispäev USA-s on homme, 23. aprillil, saab seda juba kuulata SoundCloud`ist:

 Filmis "The Great Gatsby" kõlavad laulud veel näiteks sellistelt artistidelt nagu Jay-Z, Beyonce + Andre 3000, will.i.am, Fergie, Gotye. 

Linateos, kus peaosades mängivad Leonardo DiCaprio ja Tobey Maguire, jõuab Eestisse 17. mail.