10.4.13

KERLI ESINEB USA MENUSAATES "TANTSUD TÄHTEDEGA"

Kerli Kõiv (26) on palutud laulma Ameerika menusaatesse "Tantsud tähtedega" ("Dancing With The Stars"), mis alustas märtsis oma kuueteistkümnendat hooaega.


Saade Eesti lauljatariga on USA telekanalis ABC eetris 16. aprillil. Sellel nädalal (09/04) olid saate muusikalised külalised Brad Paisley, Andrea Bocelli ja Jennifer Lopez.

9.4.13

VIDEO: PRATA VETRA (BRAINSTORM) TALLINN MUSIC WEEK`IL

ŽANNA FRISKE SÜNNITAS POJA

Vene laulja Žanna Friske (38) sünnitas Miamis poja, kellele pani nimeks Platon, kirjutab Õhtuleht.


See on nii popdiivale kui ka tema saatejuhist kallimale Dmitri Šepelevile (30) esimene laps. Nii ema kui laps tunnevad ennast hästi.

Žannat toetavad USAs ka tema vanemad ja noorem õde Natalja. Laulja kavatseb veeta esimesed kuud pärast lapse sündi Miami soojas kliimas ning naaseb Venemaale alles sügise poole. Žanna usub, et Miami kliima on tema ja tema lapsele parim.

Friske ja tema elukaaslane otsustasid veel raseduse ajal, et laps peaks sündima Miamis, samas haiglas, kus sündis ka Alla Pugatšova viimane lapselaps Claudia ja Filipp Kirkorovi tütar ja poeg.

8.4.13

DEPECHE MODE`I PLAAT EESTIS ESIKOHAL

Raadio 2 avaldatud Eesti albumitabeli etteotsa on sööstnud Briti bänd Depeche Mode, oma kolmeteistkümnenda stuudioalbumiga "Delta Machine".


Teisele kohale on kerkinud möödunud korra kolmanda koha omanik - Kaunimate Aastate Vennaskonna "Juubeliplaat" ja kümnendalt kohalt kolmandaks tõusis Ott Leplandi "Öö mu kannul käib".

Taastulijaid on pingereas kaks - Jaan Tätte "Äratund" neljandal ning Maarja "Kuldne põld" seitsmendal positsioonil.

Ainuke uus tulija on Justin Timberlake`i "The 20/20 Experience", mis alustab kümnendalt kohalt.

Tasub mainimist, et peale uskumatut 103 nädalat lahkus Top 10-st Ewert And The Two Dragonsi menualbum "Good Man Down". 

R2 Eesti müügitabel, nädal 14/2013 
   
1 (4) [2] Depeche Mode - Delta Machine  
2 (3) [3] Kaunimate Aastate Vennaskond - Juubeliplaat  
3 (10) [14] Ott Lepland - Öö mu kannul käib  
4 TAAS [11] Jaan Tätte - Äratund  
5 (1) [4] Alen Veziko - Ei ole öeldud tuulde  
6 (5) [26] Põhja-Tallinn - Per aspera ad astra  
7 TAAS [13] Maarja - Kuldne põld  
8 (7) [10] Andrea Bocelli - Passione  
9 (2) [4] David Bowie - The Next Day  
10 UUS [1] Justin Timberlake - The 20/20 Experience

EESTI EUROLAUL SAI VÄIKESE ILULIHVI

Maikuus Eurovisioonil kõlav Eesti eurolaul "Et uus saaks alguse" läbis muusikalised muudatused, mis peaks loo senisest kõlavamaks ja võimsamaks muutma, kirjutab ERR-i meelelahutusportaal Menu.


Eesti eurovisioonidelegatsiooni esindaja Mart Normet selgitas Menule, et muidu sujuvalt ja rahulikult kulgev lugu sooviti muuta võimsaks lavanumbriks.

Normet rõhutas, et Eesti suuruses riigis peavad tipud omavahel tihedat koostööd tegema ja kokku hoidma, sest ainult nii saab tulla tulemus, mis suudab võistelda rahvusvahelisel tasemel.

Helilooja Mihkel Mattisen rääkis Menule, et drastilisi muutusi laul siiski ei läbinud. Suuremad muudatused puudutavad klaveri- ja keelpillimuusikat. "Mängisin klaveripartii tiibklaveril sisse. Enne oli see elektrooniline. Keelpillipartii mängis aga sisse keelpilliorkester," rääkis Mattisen.

Samuti on laulus üks vokaalne muutus. Enne lõpurefrääni vaikib muusika ja Birgit Õigemeel soleerib a capella. See ongi laulu kulminatsioon.

Muutused on tingitud soovist võimalikult suurele auditooriumile meele järele olla. "Sageli ju kuulatakse Eurovisiooni poole kõrvaga muu tegevuse kõrvale. Selle kolme minuti jooksul peame me endast maksimumi andma," ütles Mattisen.

Eesti eurovisioonimeeskonna sõnul on eurolaul peensusteni lihvitud ning Eesti võib tehtud tööga rahul olla.

Birgit Õigemeele laulu saab näha ja kuulda Eurovisiooni esimeses poolfinaalis, mis toimub 14. mail.  Eurovisiooni finaal peetakse maha 18. mail.

Kuula lugu siit.

7.4.13

ONE DIRECTIONI STAAR KÄIB IIRI MODELLIGA?

Poistebändi One Direction liige Niall Horan (19) käib uute sahinate kohaselt salaja kohtamas Iiri modelli Zoe Whelaniga.


Niall olevat Zoe`ga tutvunud ühel One Directioni kontserdil ja nad on juba mitmeid kuid "salaja kohtunud".

Neiu on pärit Iirimaa pealinnast Dublinist kuid elab oma modellikarjääri tõttu Londonis. Kuna One Direction tuuritab praegu Suurbritannias, olevat Zoe reisinud erinevatesse linnadesse, et Horaniga kohtuda.

Olukorra tõsidusest annab märku fakt, et ajalehe The Sun väitel tutvustas Niall oma uut pruuti perele märtsi lõpus, vanema venna Gregi pulmas.

GEORGE MICHAEL VIIBIS AUSTRAALIAS VÕÕRUTUSRAVIL?

Briti laulja George Michael (49) viibis väidetavalt Austraalias kahekuulisel võõrutusravil. 

Austraalia ajalehe Daily Telegraph andmetel läks popstaar Byron Bay`s asuvasse luksuslikku raviasutusse The Sanctuary veebruari alguses oma ärevushäirete ja narkoprobleemide tõttu. 

Nädal The Sanctuary`s maksab 40 000 dollarit ja seal on viibinud mitmed staarid, teiste seas supermodell Naomi Campbell, aastal 2006.  

Michael'i Austraalia-Liibanoni päritolu poiss-sõber Fadi Fawaz eitas sellel nädalal siiski väiteid, et tema ja George veetsid Byron Bay kliinikus aega. Ta kinnitas, et viibis hiljuti Queenslandis, kuid hoopis seetõttu, et külastada oma ema, kellel oli operatsioon. 

Märtsi keskel kirjutas Fawaz Twitteris: "Mul on haiglatest nii villand. Hoolitsen teist nädalat ema eest. See on olnud raske, jah, üks nädal veel jäänud..."

Mine võta siis kinni!

SNOOP LION: HOMOSEKSUAALSUS JA RÄPPMUUSIKA EI SOBI KOKKU

Snoop Lion (41) usub, et homoseksuaalsus ja räppmuusika on nagu Lindsay Lohan ja kainus - nad lihtsalt ei sobi omavahel kokku.


Ajaleht The Guardian küsis Snoopilt, kes on samasooliste abielude pooldaja, kas Frank Oceani "kapist välja tulemine" eelmisel aastal võiks olla eeskujuks ka teistele geiräpparitele.

Snoop ütles, et me ei peaks seda lootma, selgitades: "Frank Ocean pole mingi räppar. Ta on laulja. See (homoseksuaalsus) on lauljate maailmas aksepteeritud kuid ma ei tea kas see võiks üldse kunagi räpimaailmas aksepteeritud olla, sest räpp on nii maskuliinne. 

Ta jätkas: "Sama on jalgpalliklubiga. Sa ei saa mehiste kuttidega samas riietusruumis olla ja järsku öelda: "Kuule mees, sa meeldid mulle". See oleks karm."

Snoop siiski lisas, et temal endal ei ole geide vastu midagi ja tal on endalgi homoseksuaalseid sõpru. 

MAIA LAHKUS PÕHJA-TALLINNAST

Ansambel Põhja-Tallinn ütles ajalehele Pealinn antud intervjuus, et bändist on lahkunud lauljatar Maia Vahtramäe.

"Sellest on muidugi kahju, sest Maia sai meie seltskonnas väga hästi hakkama. Eks õhkkond oli selline, nagu ikka seltskonnas, kus on üks naine ja palju poisse, aga Maia oli meiega juba nii harjunud, et talle sobis isegi meie riietusruum," sõnas bändi liider Jaanus Saks alias Wild Disease. "Samas üleöö see lahkumine ei tulnud, istusime ikka maha ja arutasime asjad korralikult läbi. Aktsepteerime Maia otsust minna Küprosele õppima. Me polegi laiema avalikkuse ees välja kuulutanud, et otsime uut naislauljat. Aga töö käib kogu aeg. Valisime juba viis lauljat välja, kõikidega tegime väikest viisi proovi ja praegu on meil kaks lauljat välja valitud."

"Naislauljaga on hetkel veidi keeruline seis jah. Praegu käib kontsertidel koos meiega Liis Lemsalu. Aga loomulikult tahaksime oma bändi põhikohaga naislauljat," tõdes Kenneth Rüütli alias Kenny.

"Kandidaadid ei pea tingimata Põhja-Tallinnast olema. Kuid kindlasti pole see lihtne töö ja kindlasti peaksid nad hästi laulma," lisas Risto Vürst alias Fate.

Mehed tunnistasid, et mais hakkavad nad uut plaati salvestama.