20.4.13

CHERYL COLE: ALBUM "A MILLION LIGHTS" KOLMANDAT SINGLIT EI SAA

Inglise lauljatar Cheryl Cole (29) avalikustas, et ta ei plaani oma eelmisel aastal ilmunud albumilt "A Million Lights" kolmandat singlit välja anda, põhjendades otsust sellega, et on vahepeal "edasi liikunud".


Kolmandaks singliks pidi saama "Screw You", mis paljude muusikakriitikute arvates räägib tema suhtest endise abikaasa Ashley Cole`iga. Laulus teeb kaasa hip-hopiartist Wretch 32.

Lauljatari kolmas sooloalbum jõudis eelmise aasta juunis oma avanädalal Suurbritannias teisele kohale kuid üsna nigela müügiarvuga: 34 934 (eelmised albumid müüsid esimesel nädalal üle saja tuhande). 

Plaadilt avaldati singlid "Call My Name" ja "Under The Sun". Kolmanda singli väljaandmist pidurdas asjaolu, et Cheryl`i bänd Girls Aloud tuli peale kolme-aastast pausi eelmise aasta lõpus 10. aastapäeva puhul taas kokku (kuid läks hiljuti, täpsemalt märtsi lõpus siiski laiali).


UUS MUSAKLIPP WILL.I.AM-ILT JA JUSTIN BIEBERILT

Muusikud will.i.am (38) ja Justin Bieber (19) on saanud valmis ühise muusikavideoga, mis avaldati YouTube`is eile, 19. aprillil - päeval, mil ilmus will.i.am-i uus stuudioalbum "#willpower".


Laul pealkirjaga "#thatPOWER" on kolmas singel will.i.am-i uuelt plaadilt. Eelmised olid "This Is Love" Eva Simonsiga ja "Scream & Shout" Britney Spearsiga.

Bieber on William Adamsi ja Damien Leroy kõrval laulu üks autoritest.

VAATA 30 SECONDS TO MARS`I UUT VIDEOT

Ameerika rokkbänd 30 Seconds To Mars on avaldanud uue muusikavideo (õigem oleks öelda lühifilmi) laulule "Up In The Air", mis on avasingel nende neljandalt, 17. mail ilmuvalt albumilt "Love Lust Faith + Dreams".


Videos, mida esitleti Rahvusvahelise Kosmosejaama kaudu, löövad kaasa burleskikaunitar Dita Von Teese, kunstnik Damien Hirst (kes kujundas 30STM uue albumi) ja riistvõimlejad McKayla Maroney ning Jordyn Wieber:

19.4.13

PARAMORE ESMAKORDSELT USA ALBUMITABELI LIIDER

Rokkbänd Paramore lõpetas Ameerika albumitabelis kolm nädalat kestnud Justin Timberlake`i valitsusaja ning rabas omanimelise plaadiga liidripositsiooni.


Trio neljas stuudioalbum müüs avanädalal 106 000, jättes teisele kohale kantristaar Brad Paisley (kes elab samas linnas kus Paramore asutati- Franklinis) plaadi "Wheelhouse", mida rabati 100 000.

Paramore`i eelmine, 2009. aasta album "Brand New Eyes" müüs oma esimesel müüginädalal rohkem - 175 000, kuid saavutas toona teise koha. Seega on tegu bändi esimese #1 albumiga USA-s.

40-aastane Paisley näikse jätkavat huvitavat trendi: see on tema kolmas järjestikune album, mis alustab teiselt kohalt. Kokku on tal ilmunud üheksa stuudioplaati, millest neli on Ameerikas jõudnud positsioonile #2.

Viimase kolme nädala Billboard 200 esikoha omanik Justin Timberlake langes üllitisega "The 20/20 Experience" kolmandaks (98 000, võrreldes eelmise nädalaga müügiarv kahanenud 30%. Kokku on plaati kuu ajaga müüdud üle 1,5 miljoni). Blake Sheltoni "Based on a True Story" püsib neljandal kohal (61 000, -25%).

Eric Church'i uus "Caught in the Act: Live" debüteerib viiendana (61 000 - kantritähe teine top 10 album. Eelmine, 2011. aasta "Chief" alustas esimeselt kohalt). The Band Perry "Pioneer" langes teiselt positsioonilt kuuendaks (56 000, -56%).

Hip-hopitäht Tyga värske album "Hotel California" jõudis seitsmendaks (54 000). Võrdluseks: Tema eelmine album, 2012. aasta "Careless World: Rise of the Last King" oli esimesel müüginädalal neljas, müües 61 000. Ta on siiski sammukese ees oma plaadifirma Young Money asutajast Lil Wayne`ist, kes kukkus seekord viiendalt kohalt kaheksandaks: plaati "I Am Not a Human Being II" müüdi 42 000 (-38%).

Taani metalbänd Volbeat alustab edukalt üheksandalt kohalt, plaadiga "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" (39 000). Viimati olid taanlased Billboard 200 esikümnes aastal 1997, mil Aqua "Aquarium" oli seitsmendal tabelireal. 

Top 10-le paneb punkti teine metalbänd: Stone Sour, kes saabub Billboard 200 tabelisse oma neljanda top 10 albumiga: "House of Gold & Bones, Pt. 2" (35 000). See on järjeks "Part 1-le", mis alustas eelmise aasta novembris seitsmendalt kohalt (31 000).


Järgmisel nädalal

Nädala pärast asuvad esikoha eest võitlema rokkbänd Fall Out Boy ja räppar Kid Cudi. Nende albumid  "Save Rock and Roll" ja "Indicud" müüvad Billboardi muusikaspetsialistide hinnangul mõlemad ligikaudu 145 000.

Fall Out Boy`le oleks see teine kord albumitabeli tipus olla. Esimene kord oli aastal 2007, plaadiga "Infinity On High" (260 000). Nende eelmine üllitis, 2008. aasta "Folie a Deux" debüteeris kaheksandal kohal (150 000).

Kid Cudi pole veel USA plaaditabeli liider olnud: tema "Man On the Moon: The End of the Day" oli 2009. aastal neljas (104 000) ja "Man On the Moon II: The Legend of Mr. Rager" 2010. aastal kolmas (169 000).

18.4.13

PÕHJA-TALLINN OTSIB UUT NAISLAULJAT

Eesti tuntumaid muusikalisi gruppe Põhja-Tallinn ning Raadio 2 on löönud kampa, et leida bändile uus naislaulja. Hetkel lauljakohustusi täitev Liis Lemsalu on hõivatud isiklike projektidega ning bändi tihe ajagraafik eeldab niinimetatud täiskohaga laulja olemasolu, kirjutab Õhtuleht.


"Meid ootavad ees töised suvekuud, kus suurema osa ajast veedame ratastel ja lavalaudadel" sõnas bändi eestvedaja Wild Disease. "See on asi, millega kandideeriv tütarlaps peaks kindlasti arvestama: bändi tegemine on fun, aga samas ka tõsine töö nii laval kui stuudios" lisab Wild.

Kuna uue lauljaga on kiire, siis otsustati jõud ühendada Raadio 2-ga, et leida sobilik laulja. Bändis kitarri mängiv Eric Kammiste lisab: "Oleme küll juba eelnevalt testinud mitmeid kandidaate, kuid mõtlesime siiski asja suurema kella külge panna. Võib juhtuda, et me jätkame otsinguid ka pärast 1. maid, sest üks asi on hea lauluhääl ja teine asi on kollektiivi sobitumine. Aga eks näis mis saab ja loodame parimat."

Osalemiseks peab kandidaat olema otse loomulikult naissoost, vähemalt 18aastane ning saatma enne 1. maid Raadio 2-te demo loost "Lähen ja Tulen", mille instrumentaali leiate Raadio 2-e või Põhja-Tallinna Facebooki lehelt. Seal on kirjas ka kõik muud osalemistingimused.

-----------------

Teade PT Facebook`i lehelt (kirjaviis muutmata):


PÕHJA-TALLINN otsib oma ridadesse uut naislauljat. Kui Sa arvad, et see võiksid Sina olla, siis loe kõik järgnev läbi ja tegutse!! 

OSALEMISTINGIMUSED 

Sul on võimalus saada Eesti kõige populaarsema bändi ridadesse, kui vastad nendele kriteeriumitele ja nõustud järgnevate tingimustega: - Oled naissoost 

* Oled vähemalt 18- 25. aastane 

* Oskad laulda ja tunned, et Põhja-Tallinna looming on see, mis ühtib sinu eelistustega 

* Tunned, et suudad anda sama palju või veel enamatki kui Sinu eelkäijad bändis 

* Sul peab olema piisavalt aega pühenduda bändi tegemisele. See hõlmab nii tihedat kontserdigraafikuid kui päevi, nädalaid ja kuid stuudiotööd 

* Sa oskad kõiki Põhja Tallinn naisvokaali osasid juba praegu peast (või saad need mai alguseks selgeks) 

KUIDAS OSALEDA? 

PUNKT 1 Saada aadressile Raadio2PohjaTallinn@gmail.com oma:

1. Nimi 

2. Vanus 

3. Elukoht 

4. Millist muusikat kuulad? 

5. Lühike argument, et miks just Sina peaksid oleme Põhja Talinna uus laulja? 

PUNKT 2 

Lae alla Põhja Tallinna loo „Lähen ja Tulen” instrumentaal ning lindista ükskõik mis vahendeid kasutades oma versioon refräänist, et meil tekiks ettekujutus Sinu lauluoskusest. Boonusena võid valida veel mõne suvalise artisti suvalise loo, et me saaks paremini aimu kui hästi sa laulad. Loo saad alla laadida siit 

PUNKT 3 

Kirja teemaks (subject) kirjuta oma nimi ning lisa e-kirjale üks täispikkuses pilt endast ning saada eelpoole mainitud aadressile: Raadio2PohjaTallinn@gmail.com 

6 PARIMAT AVALDATAKSE 26.APRILLIL NING KUTSUTAKSE RAADIO 2-te VIIMASLE INTERVJUULE. LÕPPFINAAL TOIMUB 1.MAIL ning 3.MAIL ASTUD SA BÄNDIGA JUBA LAVALE esitamaks nende uut singlit!!!

-----------------

Kuula Põhja-Tallinna hittlaulu "Meil on aega veel":


BRITNEY SALVESTAS UUE LAULU FILMILE "SMURFS 2"

Britney Spears (31) on salvestanud uue laulu pealkirjaga "Oh La La," mis kõlab suvel kinodesse jõudva filmi "The Smurfs 2" lõputiitrites, teatas uudisteagentuur Reuters.


Poplaulja ütles, et talle meeldisid Smurfid lapsena väga ja nüüd on ka tema enda lapsed suured Smurfide fännid. Ta lisas, et soovis oma lapsi üllatada lauluga, mis kõlab uues filmis.

"The Smurfs 2" esilinastub  31. juulil Ameerikas, Suurbritannias, Belgias, Kanadas, Prantsusmaal, Iirimaal, Hollandis ja Venemaal. Eesti linastuspäev pole hetkel veel teada.

Spears töötab praegu stuudios uue plaadimaterjali kallal. Tema eelmine album "Femme Fetale" ilmus kaks aastat tagasi ning sellelt väljastati singlid "Hold It Against Me", "Till the World Ends", "I Wanna Go" ja "Criminal".

Lauljatari värskeim hitt "Scream & Shout" ilmub homme, 19. aprillil will.i.am.-i uuel plaadil "#willpower".

MÜÜDUIM PLAAT EESTIS ON JÄTKUVALT DEPECHE MODE`i "DELTA MACHINE"

Eelmisel korral väljus Raadio 2 koostatud Eesti albumitabelist peale 103 nädalat Ewert And The Two Dragonsi plaat "The Good Man Down".


Kuid üliedukas kodumaine album üllatab taas: peale nädalast eemalolekut on see tabelis tagasi, kõrgel neljandal kohal. Näis, mis edasi.

Teist nädalat on enimostetud plaat Eestis Depeche Mode`i "Delta Machine". Teisel kohal on lembelaulik Alen Veziko "Ei ole öeldud tuulde" ja kolmandal peaasjalikult tuntud näitlejatest koosneva Kaunimate Aastate Vennaskonna "Juubeliplaat".

Esikümnes on seekord kaks uut tulijat: paar kuud tagasi konkursil "Eesti Laul" esinenud Kõrsikute "Kolme peale" on seitsmendal ja vanameister Eric Claptoni 21. stuudioalbum "Old Sock" üheksandal kohal.


R2 Eesti müügitabel, nädal 15/2013: 

1 (1) 3 Depeche Mode - Delta Machine
2 (5) 5 Alen Veziko - Ei ole öeldud tuulde
3 (2) 4 Kaunimate Aastate Vennaskond - Juubeliplaat
4 TAAS 104 Ewert & The Two Dragons - Good Man Down
5 (7) 14 Maarja - Kuldne põld
6 (8) 11 Andrea Bocelli - Passione
7 UUS 1 Kõrsikud (Bonzo, Pehk, Päss) - Kolme peale
8 (9) 5 David Bowie - The Next Day
9 UUS 1 Eric Clapton - Old Sock
10 (10) 2 Justin Timberlake - The 20/20 Experience

Esimene number näitab kohta tabelis sellel nädalal, sulgudes olev number positsiooni eelmisel nädalal ja kolmas tabelis oldud nädalate arvu 

PINK TÕUSIS AMEERIKA SINGLITABELI ESIKOHALE

Pink (33) on lauluga "Just Give Me A Reason", milles teeb kaasa ka bändi fun. liider Nate Ruess (31), tõusnud Ameerika singlitabeli liidripositsioonile. Nädal tagasi oli muusikapala pingereas kolmandal kohal.


Pink`ile on see neljas #1 singel USA-s. Eelmised olid:  2001. aasta "Lady Marmalade" (kus tegid kaasa veel Christina Aguilera, Lil’ Kim ja Mya), 2008. aasta "So What" ning 2010. a. "Raise Your Glass". 

Nate Ruess`i jaoks on tegu teise esikohalooga - aasta tagasi oli Ameerikas tipus fun. + Janelle Monae "We Are Young". 

Eelmisel nädalal Billboard Hot 100-s esikohal olnud Bruno Marsi "When I Was Your Man" langes kolmandaks. 

Top 10 näeb nüüd välja järgmine:

1. Pink Feat. Nate Ruess "Just Give Me a Reason"
2. Macklemore & Ryan Lewis Feat. Wanz The Heist "Thrift Shop"
3. Bruno Mars "When I Was Your Man"
4. Rihanna Feat. Mikky Ekko "Stay"
5. Macklemore & Ryan Lewis Feat. Ray Dalton "Can`t Hold Us"
6. Justin Timberlake Feat. Jay-Z "Suit & Tie"
7. Justin Timberlake "Mirrors"
8. Pitbull Feat. Christina Aguilera "Feel This Moment"
9. Drake "Started from the Bottom"
10. Demi Lovato "Heart Attack"