18.4.13

PÕHJA-TALLINN OTSIB UUT NAISLAULJAT

Eesti tuntumaid muusikalisi gruppe Põhja-Tallinn ning Raadio 2 on löönud kampa, et leida bändile uus naislaulja. Hetkel lauljakohustusi täitev Liis Lemsalu on hõivatud isiklike projektidega ning bändi tihe ajagraafik eeldab niinimetatud täiskohaga laulja olemasolu, kirjutab Õhtuleht.


"Meid ootavad ees töised suvekuud, kus suurema osa ajast veedame ratastel ja lavalaudadel" sõnas bändi eestvedaja Wild Disease. "See on asi, millega kandideeriv tütarlaps peaks kindlasti arvestama: bändi tegemine on fun, aga samas ka tõsine töö nii laval kui stuudios" lisab Wild.

Kuna uue lauljaga on kiire, siis otsustati jõud ühendada Raadio 2-ga, et leida sobilik laulja. Bändis kitarri mängiv Eric Kammiste lisab: "Oleme küll juba eelnevalt testinud mitmeid kandidaate, kuid mõtlesime siiski asja suurema kella külge panna. Võib juhtuda, et me jätkame otsinguid ka pärast 1. maid, sest üks asi on hea lauluhääl ja teine asi on kollektiivi sobitumine. Aga eks näis mis saab ja loodame parimat."

Osalemiseks peab kandidaat olema otse loomulikult naissoost, vähemalt 18aastane ning saatma enne 1. maid Raadio 2-te demo loost "Lähen ja Tulen", mille instrumentaali leiate Raadio 2-e või Põhja-Tallinna Facebooki lehelt. Seal on kirjas ka kõik muud osalemistingimused.

-----------------

Teade PT Facebook`i lehelt (kirjaviis muutmata):


PÕHJA-TALLINN otsib oma ridadesse uut naislauljat. Kui Sa arvad, et see võiksid Sina olla, siis loe kõik järgnev läbi ja tegutse!! 

OSALEMISTINGIMUSED 

Sul on võimalus saada Eesti kõige populaarsema bändi ridadesse, kui vastad nendele kriteeriumitele ja nõustud järgnevate tingimustega: - Oled naissoost 

* Oled vähemalt 18- 25. aastane 

* Oskad laulda ja tunned, et Põhja-Tallinna looming on see, mis ühtib sinu eelistustega 

* Tunned, et suudad anda sama palju või veel enamatki kui Sinu eelkäijad bändis 

* Sul peab olema piisavalt aega pühenduda bändi tegemisele. See hõlmab nii tihedat kontserdigraafikuid kui päevi, nädalaid ja kuid stuudiotööd 

* Sa oskad kõiki Põhja Tallinn naisvokaali osasid juba praegu peast (või saad need mai alguseks selgeks) 

KUIDAS OSALEDA? 

PUNKT 1 Saada aadressile Raadio2PohjaTallinn@gmail.com oma:

1. Nimi 

2. Vanus 

3. Elukoht 

4. Millist muusikat kuulad? 

5. Lühike argument, et miks just Sina peaksid oleme Põhja Talinna uus laulja? 

PUNKT 2 

Lae alla Põhja Tallinna loo „Lähen ja Tulen” instrumentaal ning lindista ükskõik mis vahendeid kasutades oma versioon refräänist, et meil tekiks ettekujutus Sinu lauluoskusest. Boonusena võid valida veel mõne suvalise artisti suvalise loo, et me saaks paremini aimu kui hästi sa laulad. Loo saad alla laadida siit 

PUNKT 3 

Kirja teemaks (subject) kirjuta oma nimi ning lisa e-kirjale üks täispikkuses pilt endast ning saada eelpoole mainitud aadressile: Raadio2PohjaTallinn@gmail.com 

6 PARIMAT AVALDATAKSE 26.APRILLIL NING KUTSUTAKSE RAADIO 2-te VIIMASLE INTERVJUULE. LÕPPFINAAL TOIMUB 1.MAIL ning 3.MAIL ASTUD SA BÄNDIGA JUBA LAVALE esitamaks nende uut singlit!!!

-----------------

Kuula Põhja-Tallinna hittlaulu "Meil on aega veel":