7.4.13

MAIA LAHKUS PÕHJA-TALLINNAST

Ansambel Põhja-Tallinn ütles ajalehele Pealinn antud intervjuus, et bändist on lahkunud lauljatar Maia Vahtramäe.

"Sellest on muidugi kahju, sest Maia sai meie seltskonnas väga hästi hakkama. Eks õhkkond oli selline, nagu ikka seltskonnas, kus on üks naine ja palju poisse, aga Maia oli meiega juba nii harjunud, et talle sobis isegi meie riietusruum," sõnas bändi liider Jaanus Saks alias Wild Disease. "Samas üleöö see lahkumine ei tulnud, istusime ikka maha ja arutasime asjad korralikult läbi. Aktsepteerime Maia otsust minna Küprosele õppima. Me polegi laiema avalikkuse ees välja kuulutanud, et otsime uut naislauljat. Aga töö käib kogu aeg. Valisime juba viis lauljat välja, kõikidega tegime väikest viisi proovi ja praegu on meil kaks lauljat välja valitud."

"Naislauljaga on hetkel veidi keeruline seis jah. Praegu käib kontsertidel koos meiega Liis Lemsalu. Aga loomulikult tahaksime oma bändi põhikohaga naislauljat," tõdes Kenneth Rüütli alias Kenny.

"Kandidaadid ei pea tingimata Põhja-Tallinnast olema. Kuid kindlasti pole see lihtne töö ja kindlasti peaksid nad hästi laulma," lisas Risto Vürst alias Fate.

Mehed tunnistasid, et mais hakkavad nad uut plaati salvestama.